Külföldi Munka

Jelentkezés friss állásajánlatokra, munkahelyekre e-mail-ban azonnal

Csoportosított címlisták

Jelentkezés e-mail-ban az email címmel rendelkező munkahelyre

A Telenews Nemzetközi Lapkiadó Vállalat és Pályázati Iroda által üzemeltetett Világinformációs Adatbank aktuális adatbázisában tömegesen jelentkezhet az email címekkel rendelkező állásajánlatokra, csoportokra az iroda pályázati szolgáltatásainak segítségével vagy újságok használatával önállóan is. A rendszerünkben megtalálható csoportosított címlistákat a jobb oldali menüpontban érheti el. A szolgáltatás használatával azonnal jelentkezhet több ezer munkahelyre és azonnali válaszokat kap a munkahelyektől, néhány órán belül. A szolgáltatás díja £0.01 Angol font (1 penny) címenként. (Kb. 4 forint / cím). Az Ön jelentkezését az újság szerkesztőség központi pályázati irodája küldi ki. Amennyiben önállóan kívánja a jelentkezéseket kiküldeni, akkor a letölthető és megvásárolható újságok használatát javasoljuk. A Telenews Limited Nemzetközi Lapkiadó Vállalat adja ki a Magyarországon 2004 óta megjelenő Külföldi Munka c. újságot, folyóiratot is, melyet megvásárolhat újságárusoknál vagy egyéni lapterjesztőknél. Az újság használatával viszont azonnal hozzájuthat a munkáltatók által kínált friss állásajánlat elérhetőségéhez, információihoz. Az újságban körülbelül 300 állásajánlat található, viszont az email-ban történő jelentkezés során Ön akár 10 ezer munkáltatóhoz is tud jelentkezni azonnal. Tudjuk, hogy Önnek csak 1 munkahely kell, ahol majd dolgozni fog. Viszont hogy azt megtalálja jóval többre kell jelentkeznie és gyorsan. 

A szolgáltatás előnyei:

 • A szolgáltatás használata nagyon egyszerű és gyors.
 • A folyamatban nem vesz részt magyarországi közvetítő.
 • Kiválaszthatja az Ön számára kedvező munkavállalási helyszíneket, megyéket, területeket. Megjelölhet egy területet is, de akár egy egész országot is. 
 • Nem Ön keres állást, hanem a munkaadók fogják megkeresni Önt az állásajánlatokkal.
 • A szolgáltatásunk teljesítése átlátható, nincs felesleges mellébeszélés és hitegetés.
 • A szolgáltatás használatával Ön személyes időt spórol meg. Nem szükséges körbe utaznia több száz munkahelyet, vagy több ezer telefonszámot felhívnia.
 • Eljuttatjuk az Ön jelentkezését e-mail-ban az ausztriai hotelekhez, építőipari vállalkozókhoz vagy gyárakhoz, attól függ, hogy Ön melyik szolgáltatásunkat válaszotta. A munkaadók direkt Önnek írnak email-t, Önt hívják fel telefonon vagy keresik meg levélben. Sokan már az 1. napon kapnak állást.
 • Önéletrajzát ingyenesen lefordítjuk és felhasználhatja saját célra a későbbiekben, amennyiben igényli valamely szolgáltatásunkat
 • Nem juttatjuk el önéletrajzát olyan címekre feleslegesen, ahol nincs meghirdetett munkafelvétel. Rendelkezünk még több tízezer munkáltató elérhetőségével azon kívül amit Ön az aktuális katalógusban vagy az email címlistákra történő pályáztatási szolgáltatás során lát, de csak oda fog jelentkezni, ahol valóban van felvétel munkára.
 • Folyamatosan frissítjük adatainkat, azon munkáltatók adatait töröljük, akik már nem fogadnak jelentkezést.
 • Önnek nem kell várnia semmire se és senkire sem. Ne dőljön hátra nyugodtan, mert hamarosan megkeresik a munkáltatók.
 • Szolgálatásunk használatával Ön nemcsak munkahelyekre fog jelentkezni, hanem külföldi munkaközvetítő irodákhoz is elküldjük az önéletrajzát.
 • Szolgáltatási rendszerünk kiforrott, az idők során folyamatosan fejlődött és a Külföldi Munka c. újság 2004-es megjelenésével egyidős. A Világinformációs Adatbázist 2004-es fennállása óta több magyar és külföldi pályázati iroda, web portál használta és használja a mai napig is tájékoztatásra, szolgáltatások teljesítésére.

Amit Önnek érdemes tudnia:

 • Minden meghirdetett külföldi munkahelyre pályázni kell. Sehol sincs olyan, hogy csak úgy lehet menni, mert van felvétel. A felvétel azt jelenti, hogy a munkahely megnyitotta a lehetőséget a pályázásra és várja a jelentkezők önéletrajzait, melyből majd válogat.
 • A legegyszerűbb munkahelyekre, pl. mosogató vagy takarító, oda is pályázni kell, önéletrajzzal.
 • A munkaközvetítés minden országban ingyenes, de helyben. Mindig ott abban az országban, ahol Ön  és és tartózkodik, ahová el tud menni gyalog vagy nagyon kevés költséggel. De országok között mozdulni viszont nem lehet ingyenesen, az pénzbe kerül. Ezt mindenki tudja aki már kint dolgozik külföldön. Magyarországon sajnos sok közvetítésnek álcázott szolgáltatást kínálnak ingyenes címszó alatt, melyről később derül ki, hogy mégiscsak fizetnie kell Önnek.
 • Mindig saját költségén utazzon külföldre. Ha Önt el akarják vinni "valahová" úgy, hogy még ki se kell fizetnie az utat, akkor oda ne menjen, saját érdekében, mert akkor nem oda viszik ahová Ön akarja, hanem oda, ahová azok akarják akik felkínálták Önnek az ingyenes utat. Ha nem fizet az útért előre akkor nem mondhatja meg, hogy hová vigyék.
 • Ha Ön minden olyan dolgot utólag akar fizetni majd a fizetésből amik előre merülnek fel, akkor nem Ön irányít, hanem Önt irányítják mások úgy, ahogy mások szeretnék, és nem fog sikerrel járni. Ha Ön a külföldi munkavállalása során mindig mindent előre fizet amikor a költségek felmerülnek, akkor saját kezével irányítja a dolgait és sikerrel jár úgy, ahogy Ön szeretné. Így csinálták azok is, akik kmár kint vannak. Önnek csak akkor lehet elvárása egy szolgáltatás teljesítése során, ha előre fizet.
 • Mások csak néhány állásajánlatra jelentkeznek és várnak, mert vagy a közvetítők vagy más pályáztatók ígértek valamit és Ön ezt az ígéretet elhitte. Mi nem ígérünk hanem mi teljesítjük a szolgáltatást, és az Ön jelentkezése néhány órá belül akár több tízezer munkáltató email postafiókjában lesz és a válaszok a munkáltatóktól néhány órán belül már meg is érkeznek Önhöz.
 • Nyelvtudás nélküli munka: Sok munka végezhető nyelvtudás nélkül is. Például gyárban, szalag mellett csomagolás, takarítás, mosogatás, stb. De ha Ön magyar nyelvű önéletrajzzal jelentkezik és a munkáltatónál és az a személy, aki felveszi Önt az nem beszél magyarul, akkor nem tudja elolvasni az önéletrajzot és nem fogja felvenni a nyelvtudas nélküli munkára se - hiába dolgoznak annál a cégnél magyarok és segítenének Önnek. Ezért idegen nyelvű önéletrajzzal kell jelentkezni. Azért, hogy aki felveszi Önt, el tudja azt olvasni. Amennyiben Ön csak magyar nyelvű önéletrajzzal jelentkezik és igényli valamely szolgáltatásunkat, akkor Önéletrajzát ingyenesen lefordítjuk - amit később is felhasználhat saját célra. 
 • Szállás biztosítása: Tudnia kell, hogy legfőképp az ausztriai vendéglátás és szállodai munkák esetében biztosított a szállás. A munkahelyek 95%-a biztosít szállást és még étkezést is. A többi munkaterületen, pl. építőiparban és gyári munkák során is van szálláslehetőség minden városban a munkahely környékén, viszont ezt Önnek külön előre meg kell jelölnie a jelentkezése során a jelentkezési lapon és mi a munkáltató felé jelezzük azt, hogy Ön szeretné, hogy a munkáltató biztosítsa a szállást vagy szeretne segítséget kérni tőle a szálláshely biztosításában. Ez ilyen egyszerű!


Ingyenes önéletrajz


Önéletrajzát ingyenesen lefordítjuk, amennyiben igényli szolgáltatásainkat!


Amennyiben még nincs önéletrajza, készítsen el egyet!


 Önéletrajz készítése 


A jelentkezés folyamata

1. Válassza ki a munkavállalás helyszíneit a jelengkezési lapon megjelenő térképen. A kiválasztás során láthatja a megpályázható munkahelyek számát összesítve.

2. Töltse ki teljesen a jelentkezési lapot,  töltse fel önéletrajzát és küldje be hozzánk a kiküldési díjjal együtt.

3. Önéletrajzát ellenőrízzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mail-ban. Ha módosításra van szükség, közöljük.

4. Elindítjuk a jelentkezések kiküldését e-mail-ban, a kiküldés időpontját egyeztetjük Önnel.

5. A munkáltatók válaszai a kiküldés után néhány órán belül elkezdenek érkezni az Ön email címére, melynek során Önt megkeresik a munkába állás részleteivel kapcsolatosan.

6. Két hét múlva ismételten elküldjük a jelentkezéseket azon munkáltatók részére, akik esetleg még nem nyitották meg az Ön önéletrajzát. 

7. A jelentkezések kiküldésének befejezése után részletes statisztikát küldünk Önnek.


Internetes oldalunk https:// (ssl) titkosítási eljárással működik.

Külföldi jövedelem