Munkáltatói Hirdetések Világinformációs Adatbank ©2004-2020.

Üzemeltető: Telenews Limited Nemzetközi Lapkiadó Vállalat,
a Külföldi Munka c. folyóirat szerkesztősége
London, Egyesült Királyság

http://kulfoldimunka.eu


Listázott hirdetések száma összesen:957 db

Ország Adatmennyiség
Hollandia
957
Összes ország


További keresési feltételek
Nyelvtudás nélküli munkák
Segéd és betanított munkák
Szakmunkák
2 vagy több fő részére
E-mail címmel rendelkező munkák


Keresés (bármilyen szó, szórészlet):

pl.: takarító

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>


HollandiaVarsseveld Oldalsó Rakodógépek Vezetője (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2015-08-21 időponttól. Oldalán rakodható teherautóra keresünk sofőrt! Partnereink számára Varsseveld oldalon rakodható teherautóra keresünk sofört. Ügyfeleink közepes méretű vállalatok a kelet-hollandiai hulladékgazdálkodás területén. Ez egy progresszív szervezet, amely dinamikus piacon működik. Egy lelkes csapatban fog dolgozni egy növekvő szervezetben. Az oldalsó rakodógép vezetőjeként .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01384065

Vendéglátóipari Segéderő (5 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2014-03-15 időponttól. Keresünk lelkes, esténként, ünnepnapokon és hétvégén is dolgozni akaró segédeket. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-20 óra részmunkaidőben Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Camping De Woensberg,Woensberg Cím: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01374610

Tapasztalt Univerzális Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-12-03 időponttól. Önálló takarítót keresünk. Önálló munkavégzés, kapcsolattartás a megrendelőkkel. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Wheelsschoonmaakdiensten Telefon: 06 46217060 E-mail cím: wheels@planet.nl Egyéb információ: Jan van d.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01279287

Konyhai Kisegítő (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-12-01 időponttól. Előételek és desszertek előkészítése helyben Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Cég neve: Restaurant Weekends Telefon: 0614520257 E-mail cím: weekends-zwolle@home.nl Egyéb információ: Evelien van den Noort Munka.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01286029

Takarító (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-11-11 időponttól. A napi takarítás a futár / szállítási szolgáltatás. A hagyományos tisztítási tevékenységek, mint például irodai és irodai környezet, a munka áll, a nehezebb tisztítási munkából is pl. a raktár takarítás. Keresünk egy olyan munkavállalót, aki képes önállóan dolgozni. A munkaidő rugalmas,de lehetőleg reggelente. Dolgozik 6,5 óra naponta, hétfőtől péntekig. D.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01292505

Ellenőr (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-11-01 időponttól. Egy étterembe Zuidlaren-ben keresünk ellenőrt. Jó kommunikációs készség, rugalmas, barátságos és szociális hozzáállás szükséges. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Bolle Baron,Bolle Baron Cím: (Address:K.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290779

Gépjárművezetők Vonaljáratokra (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-02 időponttól. Holland gépjárművezetőket keresünk Uelzen és Esbjterg közti vonaljáratokra,azonnali kezdéssel. Az Ön profilja: munkatapasztalat silojárművökön,érvényes digitális vezetői kártya valamint C,CE típusú jogosítvány,ismeretek a ki- és berakodás területén.A silo takarítása is a munkakör része. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01349307

Értékesítési Alaklmazottak (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-09-01 időponttól. Feladatok: termékeladások, amely magában foglalja, a termékek bemutatását a boltban, egy előre meghatározott terv szerint. Töltse fel a termékeket a polcokon és a kiállítóállványokon. Szükség lehet készpénzkezelésre. Megrendeli a termékeket a központi raktárban. A társaság elsősorban a nagyon széles közönség számára nyújt szolgáltatást. A csapat nagy és vá.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333987

Termékmenedzser (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A munka az alábbi feladatok ellátását foglalja magában: • CE (barna áruk) vagy MDA / SDA (fehér áruk / kis háztartási cikkek), vásárlása, a mi üzleteink számára Hollandiában és Belgiumban. Ez magában foglalja: napi szinten a megfelelő áron és helyeken meg helyeken történő megrendelések felvétele, új értékesítési pontok telepítése és karbantartása az adott kat.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01333958

Útburkolati Műszaki Szakember (1 fő)
Magasan kvalifikált munka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. A DEC Hollandia keres egy műszaki szakembert járdák, útburkolatok ellenőrzéséhez. Kezdési időpont: 2013 július 1. Befejezés időpontja: december 31. 18 óra/ hét. Cél: érdemi szakmai feladat előkészítése és megvalósítása a technikai tevékenységekhez, alkalmazások telepítésének tesztelése, és a munkák felügyelete. Tevékenységek: alkalmazások és .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01335513

Szemetes Kocsi Vezető (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Környezet Haarlem / Alkmaar - Az Ön felelőssége az lesz, hogy a szemeteskocsi a listákon feltüntetett útvonalon haladjon, a vezető az utasításai szerint végezze feladatát.A konténerek kiürítése károsodás nélkül történjen, a fedők és egyéb darabok a konténerek kiürítése után a megfelelő helyre kerüljenek vissza. Meg kell határoznia hiányosságokat, és értesít.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338602

Csatornázási Szakmunka (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-07-01 időponttól. Tapasztalt munkatársat keresünk csatornázásra, csövek, vízelvezetők fektetésére.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01303291

Mindenes (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-24 időponttól. Bosch Facility Services (BFD), több éves tapasztalattal rendelkezik a létesítmény szolgáltatások terén. BFD megbízható partner a teljes épületek kezelésének területén. Kínálunk ügyfeleinknek minőséget és folyamatosságot. A BFD egy dinamikus szolgáltató vállalat, amely megkülönbözteti magát támogatás nyújtásával: - Gondnoki szolgáltatások - épületek és helye.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338616

Fiatalokat Keresünk Belső ápolásra (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-03 időponttól. A terjeszkedés miatt a csapat új ügyfeleet keres Interior Care (st) június 1-jén 2013-ban. A cég két irodájába, Langewegbe és Bredaba. Az első néhány hónapban fog működni csak Langewegbe, itt a munka a takarítás higiénia, tisztán tartani a műhelyeket. Néhány hónap elteltével a létesítmény Bredabe csatlakozzanak. Mindkét helyen heti három órában dolgozni. Szüksége.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329498

Rakodó Munkás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Szezonban, (júniustól szeptemberig) keresünk saját rakodógéppel rendelkező munkásokat. A munka leírása: -a térségben szolgáló szemeteskocsit segítve, háztartási és ipari hulladék rakodása - kapcsolódó eljárások - Jelzi a vezető munkatárs utasításait, manőverezést - kapcsolatot tart a tervező elrendezéssel. Fontos - a veszélyes helyzetekben szakítsa meg a munkát,.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01338607

Darus Teherautó Kezelő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Darus teherautó kezelőt keresünk.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Start People Transpor.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307216

Takarítói Munka (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Takarítót keresünk szezonális munkára. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-15 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Flexion-uitzendbureau BV Telefon: 0596-633.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307844

Nyílt Terepen Dolgozó Zöldséges (15 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Munkavállalói Növényi nyílt terep a betakarítás sárgarépa időszakra: 2013/01/06 a 20-07-2013.Werktijden 7:00-14:00 óráig. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-32 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01330584

Virág Kereskedő (5 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Kiválasztod a virágok alapján a terjesztési listákat és tedd őket a jobb oldali szekerekbe. Az eloszlási a számokat jegyezd fel. Ismételje meg ezt, amíg az összes virágot meg nem osztota és akkor vegyen fel egy újat. Kosár - Azt töltse meg a hordókat vízzel és virágokat tegye a jobb oldali szekerekbe. - A fizikai munka Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329521

Forgalmazók (10 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Keresünk alkalmazottakat, akik a ütősek Kezük piszkos a reggeli órákban Reggeli kezdés 06.00-kor forgalmazásával és előkészítésével virágok és növények,szállítása a vevőnek. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 16-25 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmun.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329522

Takaritó (2 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. Az irodákra / lakásokra keresünk motivált takarítókat. A hely Holly. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-20 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Vworks, Város: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329479

Takarító (2 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-06-01 időponttól. A klub / társalgó keressük után oktatás döntéshozók tapasztalattal. - Minden a klub, társalgó, bejáratok, folyosók és a lépcsőház Munkaidő Hétfőtől vasárnapig 09:00-tól 11:00,eseményektől függően. Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-12 Szerződés típusa: Idiglenes (sz.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01322678

Vonatókon és Platformokon Takarító (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-05-27 időponttól. Egy nagy szervezet vagyunk, rendszeresen tisztítjuk takarítjuk a vonatokat és perronokat. A munka ügyelete és tervezése az új hét kezdődik csütörtökön, vagy pénteken velünk. Az Ön rendelkezésére,áll a kollégák, ütemezhetően a különböző szolgáltatásokat. Ebben a helyzetben fontos, hogy Ön rugalmasan álljon a munkához. Legalább hétvégén és éjszakai órákban. .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01329492

Szakács Segéd (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-05-01 időponttól. Szakács segédet keresünk. Főzés előkészítésére, konyhai felszerelések és gépek tisztítására.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: G.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306558

Általános Raktáros és Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-15 időponttól. Általános információk a cégről JPD Personnel Recruitment regionálisan orientált cég székhelye Drachten, szakosodott ellátó és tanácsadás a rugalmas foglalkoztatásra. A JPD jelöltet keres az ipari tisztító cég számára Drachtenben. A motivált munkavállalók rugalmasak, sokoldalúk, megbízhatók, szenvedélyesek és hűségesek. Más szóval, keményen dolgoznak,.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01320857

Takarító (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Workshop közel 's-Hertogenbosch. Követelmények: - Vezetői engedély - SCC - alapú - Terhelhetőség Szükséges nyelvtudás: Feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 8-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: A............... további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01322520

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Éttermi vezetőt keresünk, aki felelős a napi teendőkért a bárban és a teraszon.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306621

Szakács (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. Szakácsot keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 40-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Strandpaviljoen Neptunus, Város: (Address:Strand,110,,Zoutelande.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306585

Konyhai Dolgozó (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. A konyhai alkalmazott segíti a szakácsokat a konyhában. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Heti munkaórák száma: 32-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: strandpaviljoen De Marlijn Telefon: 0519-531397 E-mail cím.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01299633

Szakács-sütő (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-04-01 időponttól. 1. Felkészülés és az előételeknek, sütésre, és rántáshoz. 2. Húsok pácoláas húsok 3. Végrehajtása monitoring / kontrolling minőségének, főtt, íz, szín, stb folyékonyság és végre korrekciók / 4. Egy kis étteremben sürgősségi szintén helyettes szakács. 5. Tisztítása a munkahelyen, konyhai felszerelések és gépek. Szükséges nyelvtudás: Előny, de nem felt.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01290709

Konyhai Segéd (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-15 időponttól. Vitorlás hajóra keresünk konyhai kisegítőt.Követelmények, elvárás: Higiénia és fegyelem Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 60-60 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306505

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-15 időponttól. Hajókabinok tisztán tartására keresünk takarítót. További feladatok: mosás, vasalás, mosogatás. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 60-60 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306507

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Munkatársat keresünk akinek a feladata a tárgyaló, WC, konyhai eszközök tisztán tartása. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 24-24 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307792

Favágás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Favágásra, fűrészelésre keresünk munkatársat, aki a hegymászásban is járatos. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 32-40 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Boo.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01311892

Takarító (lakópark) (30 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Takarítókat keresünk idénymunkára, de rendszeres munka a különböző lakóparkokban lehetséges. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 10-20 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év E-mai.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306518

Konyhai Munka (2 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Kínai ételek elkészítésére keresünk munkatársakat. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Ideiglenes (szezon) + Teljes munkaidőben Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Tang Dynastie, Város: <.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306576

Eper Betakarítási Munka (50 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. Földieper szedésére keresünk munkavállalókat. A földieper föld feletti magassága 1,5 m.Követelmények, elvárás: Agol vagy német nyelven kommunikálni tudjon, jó kézügyességel rendelkezzen, magas motiváció vezetői engedély tapasztalat az eper szedésében Szükséges nyelvtudás: Nagyon jó nyelvtudás a feltétel Tartomány: NOORD-LIMBURG Fizetés.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01302736

Konyhai Dolgozó (Nincs meghatározva fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-03-01 időponttól. A megrendelések elvárás és időre való elkészítéséről való gondoskodás Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Fizetés minimum: nincs meghatározva Heti munkaórák száma: nincs meghatározva Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 00976625

Takarítói Munka (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-18 időponttól. Tapasztalt takarítót keresünk. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 5-10 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Alinex Uitzendbureau B.V. Telefon: 058-2162444.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306834

Munka Vezetői állás (1 fő)
Szakmunka. Betölthető: 2013-02-15 időponttól. Tapasztalt munka vezetőt keresünk a vendéglátói iparba. feladatok közé tartozik a munka előrehaladásának figyelemmel kísérése, új alkalmazottak betanítása, vendégek panaszainak kezelése, egészségügyi előírások felügyelete.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munka.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306623

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-15 időponttól. Vendéglátói ipari létesítmény lelkes munkatársat keres. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-38 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Henny Heezen Party- & Cateringser.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306606

Gépkezelő (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-11 időponttól. Kőbányába keresünk gépkezelőt.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 38-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: ZIMEA .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307434

Háztartás Vezető (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-04 időponttól. Háztartás vezetőt keresünk, aki felelős az ágyak bútorok tisztításában, fürdőszoba tísztán tartásában, hulladékezelésben. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-15 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat t.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307787

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-04 időponttól. vendéglátói cég munkatársakat keres. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 3-6 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: SF On Time, Város: (Address:Brouwerswe.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306564

Gondnok (1 fő)
Segédmunka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Gondnokot keresünk az összes takarítási munkára. Szükséges nyelvtudás: Nem feltétel Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 15-20 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: BAE-GROEP Telefon: 040-2932430 .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306848

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Vendéglátói munkára keresünk jelentkezőt. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 30-30 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: VOF Paradiso Telefon: 038-45334.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306635

Vendéglátói ágazat (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Vendéglátói munkakörbe keresünk rugalmas, vezetői készségekkel rendelkező munkatársat.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorl.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306620

Őrző - Védői állás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Magán őrző - védő cég munkatársakat keres a következő feladatokra: épületek körüli rend és védelem felügyelete, biztonsági kapuk és poggyász átvilágító berendezések ellenőrzése.Követelmények, elvárás: Szakmai tapasztalat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 0-20 .............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306617

Örző - Védői állás (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Magán biztonsági őrző - védő cég munkatársakat keres. Feladatok: rend és biztonság felügyelete épületek körül, biztonsági kapuk, poggyász átvilágító berendezések ellenőrzése.Követelmények, elvárás: Szakmai gyakorlat Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-24 Szer.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01306615

Sofőr (1 fő)
Betanított munka. Betölthető: 2013-02-01 időponttól. Sofőrt keresünk autó alkatrészek szállítására, rögzített útvonalon. Szükséges nyelvtudás: Nincs meghatározva Tartomány: NEDERLAND Heti munkaórák száma: 20-40 Szerződés típusa: Idiglenes (szezon) + részmunkaidős Elvárások: Gyakorlat több mint 1 év Cég neve: Agens Tel.............. további információ (cím, telefonszám, elérhetőség, kontakt személy neve) az adatsorszámra kattintva és a 10 jegyű PIN kód megadása után jelenik meg!
Adatsorszám: 01307195

<<< Vissza 50 adat
Előre 50 adat >>>